Невиждано! Шеф на роден клуб похвали … съдийка и отсече: Класата й надвишава тази на част от колегите мъже, сред които и бившият и приятел!

Литекс

Литекс взе четвърта победа от началото на сезона във Втора лига, надигравайки у дома Пирин (Благоевград) с 3:1 в среща от 8-ия кръг на първенството.

“Изключително съм доволен от представянето на младия ни тим. Момчетата тотално надиграха Пирин и напълно заслужено спечелиха. Продължаваме да преследваме максимума във всеки мач, като паралелно с това, правим възможното да развиваме младите ни футболисти. Нямаме фикс идея за конкретно класиране”, коментира изпълнителният директор на Литекс Величко Дихонов, цитиран от Спортал.

Той разкри, че е приятно изненадан от работата на главния съдия на мача.

“Отлично съдийство на Христина Гутева. Не очаквах, че жена ще успее да ръководи абсолютно професионално и хладнокръвно тази среща. С бързите си и точни решения, Гутева показа, че класата й надвишава тази на част от колегите мъже, сред които бившият и приятел, който е бивш съдия. Потвърждения за работата на Гутева са високите оценки на секретаря на съдийската комисия на БФС и световен авторитет на футболното съдийство – Марк Бата, които наблюдаваха срещата”, коментира още Дихонов.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ