Те предадоха България! Не, те продадоха България!

50

Не, това не се отнася за момчетата на снимката. Те и снощи показаха, че независимо от формата им, независимо от класата им, независимо от всичко и всички, стане ли дума за България, изгарят в битката, оставят си сърцето и душата.

Снощи обаче волейболните герои на нацията се озоваха в ситуация като от уестърн. Добрият вдига пистолета срещу лошите и когато натиска спусъка, установява, че снощи проститутката му е обрала патроните, докато спи.

Момчетата на Пламен Константинов се надигнаха от руините на първия гейм, спечелиха втория, поведоха в третия с 3:0. И тогава им трябваше най-важния куршум, най-смъртоносния – публиката. Само че алчността на дядо ви Данчо Лазаров ги бе оставил без него. Проституцията на федерацията остави националите без огън.

Под ложите на най-хубавите места – хиляда шумни поляци. Зад скамейките на най-важните места – хиляда шумни поляци. Българите ги пратили по курниците на последните етажи.

Това бе върхът на федерастията! И надяваме се краят на шайката на дядо Данчо, управляваща федерацията. Защото на гърба си го изпита и министър Красен Кралев. Седна да гледа мача и не разбра в Краков ли е, в родната Варна ли. И най-тъпото е, че федерацията пусна платен клип във Фейсбук, да покаже колко по-толерирани са поляците в България от самите българи.

Случилото се снощи е световен връх на простотията. Никога досега, в нито един спорт, домакин на световно първенство не се е лишавал сам от подкрепата на публиката в най-важния си мач. Дядо Данчо дал на поляците да си купят най-хубавите места, за да не се обидят. А и нали ни гостуват край морето цели 15-ина дни! Хубаво е тези с качулките да нахлуят и във федерацията по волейбол след световното, да видят дядо и Тони носи бонбони имат ли комисионни от тези билети? Защото още чакаме отчетите за европейското преди три години.

Не ми се мисли къде ще са след два дни иранските фенове, които в София ще са още повече, подсилени от пълчищата от „Пиротска“, „Симеон“ и Лъвов мост! Като гледам най-хубавите места пак са продадени, сигурно не на българи.

В тази ситуация шапки долу пред Пламен, пред момчетата му. Предадени и продадени от федерастите, те се борят и ще продължават да се борят. Затова да напълним в трите дни „Арена Армеец“. Волейболистите ни имат нужда от нас, за да се почувстват домакини поне в София. Ако има още билети за българи, де…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ