Тити Папазов: Ще компенсираме самочувствието на литовците с нашия опит

44

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов смята, че силите са изравнение преди срещата с литовския Шяуляй. Шампионите гостуват в първи мач от квалификациите на Шампионската лига, а ответния двубой ще се играе в събота в София.

“Тръгваме с амбиции. Надяваме се на добър първи мач, с който да запазим всячески шансовете. Отиваме единствено с мисълта за победа, независмо от това, че срещаме представител на една от най-големите школи в Европа. Спрямо ситуацията смятам, че сме добре подготвени”, каза Папазов преди последната тренировка на своя отбор на родна земя.

Бившият национален селекционер добави, че освен отсъстващите Божидар Аврамов и Христо Захариев, които бяха с националния отбор, през последната седмица наравно с отбора не са се готвили и Патрик Рембърт и Калоян Иванов, които са имали различни здравословни проблеми.

“Малко недомислено, националните отбори приключват на 17 септември, а на 20 има мач с клубовете”, коментира Тити така наболялата тема за прозорците от от световните квалификации.

“С изравнени възможности сме. Те са представители на голяма школа. Надявам се, че ние имаме по-опитни играчи, които са играли на по-високо ниво в Европа. Ще компенсираме тяхното самочувствие с нашия опит”, продължи той.

“Те нямаха национални състезатели и през цялото бяха заедно, така че може би това е някакво предимство”, добави Папазов.

Първият мач е в четвъртък (20 септември).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ