ЦСКА привлече нападател от Лудогорец, а той изригна с 5 гола

7 Dni Sport17.09.2018
Лудогорец - ЦСКА играчи

Юношите на ЦСКА до 17 години се наложиха с категоричното 8:0 срещу Монтана в мач от третия кръг на Елитната група, който се игра в Монтана.

Пет гола за успеха отбеляза новият нападател на „червените Тома Ушагелов, който пристигна от Лудогорец. Две попадения реализира Емил Ценов, а Иван Иванов беше точен от дузпа, информира cska.bg.

Това е трета победа за „армейците“ от три мача в Елитната група, след като в първите два кръга надделяха над Левски-Раковски и Витоша (Бистрица).

В следващия кръг ЦСКА гостува на Славия. Двубоят ще се играе на 23 септември (неделя) от 16:00 часа на помощния терен на стадион “Славия”.

Съставът на ЦСКА: Илия Шаламанов (в), Любомир Митков, Християн Петров, Мартин Аврамов, Георги Иванов, Емил Ценов (к), Иван Иванов, Даниел Иванов, Димитър Михайлов, Кристиян Атанасов, Тома Ушагелов

Резерви: Майкъл Георгиев (в), Марио Николов, Георги Замфироов, Георги Юруков, Митко Митков, Атанас Няголов, Цветомир Цанев

Треньори: Добромир Митов и Сашо Борисов

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ