Бивш треньор на ЦСКА фаворит за Дунав

7 Dni Sport17.09.2018
милен радуканов

Дунав почти сигурно ще има нов старши треньор за гостуването на Верея в следващия 9-и кръг, разбра „Тема Спорт“.

Мачът е на 23 септември (неделя) от 15:00 часа. Във вторник ръководството на драконите ще даде пресконференция и се очаква да бъде обявено името на новия наставник. С най-големи шансове да поеме „драконите“ е Милен Радуканов.

Досегашният треньор Малин Орачев си е тръгнал от клуба след поредната атака от страна на феновете, които поискаха оставката му след тежката загуба с 2:4 от Етър в събота.

Очаква се временно начело на тима да застане неговият помощник Цветомир Младенов. През миналия сезон младият наставник от Плевен бе начело на юношите на Дунав до 19 години.

„Може би във вторник ще има официално становище на клуба или пресконференция. На този етап не мога да обявя нищо. Надявам се, че ще направя правилния ход. Аз не съм футболен човек и искам да съм максимално коректен. Истината е, че напрежение има и то е страхотно“, лаконичен бе пред „Тема Спорт“ президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ