Медии от цял свят се смеят на вратаря на ЦСКА, определиха автогола му за „куриоз на годината“. Сравниха стража с Пол Робинсън

ЦСКА Черно море (17)

Витаутас Черниаускас стана обект на интерес от страна на медии в цял свят, но за негово съжаление не с някое майсторско спасяване, а с гафа си от мача с Черно море. В събота литовецът си вкара автогол по доста нелеп начин, който бе широко отразен в някои издания в Европа и САЩ, пише „Топспорт“.

„Куриозът на годината! Вратарят на ЦСКА вкара изключителен гол, но… в собствената си мрежа“, написа руското РИА Новости.

„По сходен начин с английския вратар Пол Робинсън, топката отскочи от терена и изненада Черниаускас“, пък отбелязва хърватското издание „Индекс“, припомняйки мач между националните отбори на Хърватия и Англия преди години.

„Ако не сте гледали мача между ЦСКА и Черно море сте изпуснали един от най-епичните автоголове някога. Черниаускас със сигурност ще иска да поработи върху играта с крака“, пишат пък американците от The18.com.

За грешката на Черниаускас пишат още в родината му, в Румъния и т.н.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ