Убиха футбола на „Васил Левски“! Безобразие в бяло и жълто-черно!

Славия Ботев Пловдив (20)

Славия и Ботев Пд завършиха 0:0 в може би най-слабият мач от началото на сезона в Първа лига. За 90 минути 22-та на терена сътвориха точно три опасни положения пред двете врати.

Първият шанс бе за Канарите, но Диого Кампос от 5-6 метра не успя да засече в мрежата на Георги Петков в 35-та минута. Бразилецът не направи почти нищо друго за цяло полувреме игра и логично бе заменен още на почивката от Антонио Вутов, но и това не даде импулс в играта на плодивчани. Те можехе да получат гол от нищото в 70-та минута, когато оставиха Милчо Ангелов да се завърти и да стреля от 22-23 метра. За щастие на Даниел Кайзер параболичният изстрел прати топката в напречната греда. Последва центриране отново към Ангелов, но вратарят на Ботев внимаваше и с крак го пресече. „Жълто-черните“ отговориха с индивидуален пробив на Тодор Неделев в 73-та минута, който завърши с мощен удар по тревата, но от външната страна на мрежата.

Със спечелената точка двата отбора остават един до друг в класирането. Ботев е шести с 11, а Славия – седми с 10. В следващия кръг пловдивчани приемат Лудогорец, а „белите“ гостуват на Черно море.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ