Отново култов Пламен Константинов! Как се лекуват рани и какво им трябва на нашите, за да са големи играчи

7 Dni Sport14.09.2018
56

Националният селекционер Пламен Константинов даде поредното си силно изявление след мача с Пуерто Рико, в който нашите момчета взеха чиста победа.

„Мотивацията беше притеснителна след слабия мач с Иран, който не изиграхме както искахме. Момчетата показаха, че са достатъчно мотивирани и искаха да вземат реванш и чиста победа. Възможността да поправителен срещу Полша минаваше през победа днес и през успех срещу Куба. Доволен съм, че нямаше подценяване срещу противника. Доволен съм от момчетата, които се включиха. Може да се разчита за тях и занапред. Рани се лекуват само с победи“, сподели Константинов.

„Силно се надявам да бъдем по-освободени в следващите две срещи. Ключовото за един добър отбор и едни големи състезатели е това да печелят, когато нямат ден. При нас може би точно това липсва“, разкри Пламен.

„Няма нужда да се правят корекции, когато играта върви. Кубинците са млади момчета, но са изключителни атлети. Когато играят освободени, могат да създадат на всички отбори в света на посрещане. На блокада са силни, имат го като школа. Имат проблеми в посрещането и в организацията на играта. Трябва да сведем грешките до минимум”, завърши Пламен Константинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ