Среща Ганчев – Ел Маестро! Вижте каква задача поставиха пред Нестор!

Гриша Ганчев

Целта пред ЦСКА е да зимува на първото място в класирането. Това е станало ясно след разговор между треньора Нестор Ел Маестро и ръководството, на който спецът е докладвал за моментното състояние на тима.

Сърбинът упорито отказва да се ангажира с цел преследване на титлата, като още от началото на сезона алармира, че тимът му далеч не е най-добрият в Първа лига. Шефовете обаче са на друго мнение, особено след силната селекция това лято. На „Армията“ бяха привлечени деветима нови играчи, при това повечето от тях – с доказани качества.

На срещата между треньора и ръководството е била обсъдена програмата на тима до края на есенния дял на шампионата, пише „Монитор“. Като най-краткосрочна цел са поставени победи в следващите два кръга – домакинството на „Черно море“ и гостуването на „Ботев“ (Враца), за да може тимът да влезе със самочувствие в дербито с „Левски“. Освен това 6 точки в следващите два мача ще гарантират на ЦСКА, че евентуална победа срещу „Левски“ ще качи „червените“ на върха в класирането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ