Радост за Стоянович преди битката на „Лаута“, едва за втори път този сезон …

Левски Радник 1во (2) славиша стоянович

Исландският централен защитник на Левски Холмар Ейолфсон се завърна на „Герена“. Бранителят отсъстваше от последните тренировки на сините, защото получи повиквателна за националния тим. Той не взе участие за Исландия при загубите от Швейцария с 0:6 и Белгия 0:3 от Лига А, Група 2 на Лигата на нациите. Това лято Холмар попадна в разширения списък на викингите за световното първенство в Русия и пътува с отбора, но не се появи в нито един мач на мондиала.

За предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив в неделя Ейолфсон е гласен за титуляр от Славиша Стоянович. Словенският наставник е радостен, че отново може да заложи на партньорството между исландеца и възстановения от контузия Давид Яблонски, които заформиха добър дует в отбранителния вал и правейки защитата най-силното звено за сините през миналия сезон (двамата играха заедно само в дебюта на Стоянович срещу Ботев Вр). Чехът ще заеме мястото до Холмар за сметка на игралия във всички мачове от началото на сезона Аймен Белаид. Като централен защитник може да играе и новото попълнение Нуно Рейш, но едва ли Славиша Стоянович ще прибегне до различна двойка в сърцето на отбраната от Яблонски-Ейолфсон срещу смърфовете.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ