Жесток удар за най-актуалния кандидат-купувач на Неделев от Топ първенство в Европа! Прокуратурата настояваше за още по-тежки наказания

Септември София Ботев Пловдив (6)

Последният реален кандидат за звездата на Ботев Пд Тодор Неделев отнесе много жестоко наказание. Става въпрос за тима от Серия „А“ Киево. 7DniSport.bg вчера екскулизевно разкри, че тимът от Верона бе много близо до сделка за привличането на Неделев  още  преди затварянето на летния трансферен прозорец, но тогава нещата не се получиха, въпреки че в България пристигна цяла делегация от клуба заради звездата на канарчетата.

ВИЖТЕ ТУК РАЗКРИТИЕТО НИ И ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА ЖЕЛАНИЕТО НА КИЕВО ДА КУПИ НЕДЕЛЕВ

Отборът на Киево беше наказан с отнемането на 3 точки от актива в Серия “А” този сезон. Клубът от Верона беше признат за виновен по обвинение за фиктивни сделки с Чезена за трансфери на млади футболисти, цените за които са били надувани с цел отчитането на нереални числа в данъчните документи.

Ръководството на “летящите магарета” е нарушавало правилата, за да спазва изискванията за финансовото състояние на клуба, за да може да бъде получен лиценз за участие в първенството за сезони 2015/16, 2016/17 и 2017/18 г. Благодарение на тези измами от Киево са обявили приходи от 25 млн. евро, каквито в действителност не са имали.

Отделно клубът е глобен с 200 000 евро, а президентът Лука Кампедели е със забрана да се занимава с футбол за срок от 3 месеца.

По принцип наказанията са окачествени като леки, защото прокуратурата настояваше за отнемането на 15 точки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ