Лудогорец удари Левски насред „Герена“

7 Dni Sport13.09.2018
Левски Черно Море 2ро (7)

Лудогорец U19 изигра силен мач и напълно заслужено подчини с 3:1 Левски в София, съобщава сайтът на „орлите“.

Двубоят от V кръг на първенството в Елитната юношеска група до 19 години се игра на помощния терен на „Герена“.

След успеха момчетата на Радослав Комитов продължават без грешка в шампионата – 5 мача, 5 победи.

„Орлите“ влязоха здраво в мача и от първата минута заложиха на висока преса, която видимо затрудни съперника. Възпитаниците на Комитов успяваха да отнемат топката още в половината на столичани, контраатакуваха на скорост и в много случаи всяваха паника в защитата. В 14-ата минута Георги Стоянов проби отляво и центрира остро по тревата, а в опита си да изчисти, играч на на домакините си отбеляза автогол. В 20-ата минута Станислав Вълчев прати топката за втори път в мрежата на „сините“, но реферите прецениха, че е имало засада и отмениха попадението. Три минути по-късно Хюсеин Хюсеинов излезе на добра позиция и не сбърка – 2:0. При този резултат двата отбора се оттеглиха за почивка.

Още в първата минута на втората част Лудогорец попари надеждите на софиянци, че имат шанс да стигнат до обрат. Георги Стоянов отново нахлу на скорост по лявото крило, центрира прострелно по трева и бранител в синьо прати топката в собствената си врата за 3:0. В 61-ата минута Левски върна един гол, след като техен футболист засече с глава центриране от фаул. В 72-ата минута Димитър Митков излезе сам срещу вратаря, но не успя да порази целта, за да направи резултата още по-убедителен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ