Победи за Генов и Александрова в турнири на ITF

7 Dni Sport12.09.2018
Антъни Генов

Антъни Генов ТК „Авеню“, гр.Бургас започна с победа на двойки на турнира от трета категория за юноши и девойки на ITF в Палермо (Италия).

Поставените под №3 Генов и Джейми Калдес от Испания се наложиха с 6:3, 6:1 над италианците Фаусто Табако и Джорджо Табако. На четвъртфиналите Генов и Калдес ще играят срещу други италианци Сугини и Нарди.

На сингъл Антъни загуби с 1:6, 4:6 от поставеният под №6 Флавио Коболи от Италия.

Това е втори турнир за Генов след контузия на китката, която му попречи да тренира и играе в състезания в последните няколко месеца.

Антъни Генов е част от групата млади родни тенисисти подпомагани от „Sport Depot“. През тази година БФТенис и Sport Depot подписаха договор за подкрепа на най-добрите български таланти.

Ралица Александрова ТК „НСА“, гр.София се класира за втория кръг на турнира от пета категория на ITF в Мостар (Босна и Херцеговина). На старта поставената под №5 Александрова победи с 6:4, 6:1 представителката на домакините Лайла Семалович.
На двойки Александрова и Виктория Бородулина от Русия са поставени под №2 и ще започнат от втория кръг.

„БФТенис“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ