Новият треньор на Верея гледа утре в Търговище решителен за отбора си мач

28_3

Новоназначеният треньор на Верея Людмил Киров ще присъства на първия си важен мач утре. Той обаче не е на неговия ти, а ще определи съперника му за Купата на България.

Двубоят противопоставя Спарак Варна и Севлиево и ще се играе в Търговище, за където Киров ще пътува. Началният час е 17 ч. За варненци под въпрос е каитанът Боян Илиев. Той тренира на облекчен режим вчера, тъй като чувства болки в глезена вследствие на получен удар в срещата с Тополи. Спортно-техническият щаб на варненци очаква да разчита на Боян за утрешния двубой, макар и да не е на 100 процента готов.

Както е известно, победителят от срещата Спартак – Севлиево ще е представителя на зона Северна България в турнира за Купата. Той ще домакинства на елитния Верея в 1/16-финален мач на 24 или 26 септември. Според кулоарна информация, ако спартаклии стигнат до сблъсък срещу Верея, те ще приемат елитния тим на електрическо осветление в Балчик. Причината е, че стадион „Локомотив“ няма лиценз за срещи от турнира за Купата на България.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ