Добромир Жечев засипа с похвали Левски на Стоянович, но отправи важно предупреждение

7

Бившият треньор и футбо­лист на Левски Добромир Же­чев заяви, че сините ги чака тежък мач в не­деля срещу Локомотив Плов­див. Легендата на столичани отчете като много добра но­вина завръщането на Паулиньо.

Той отбеляза, че натрупаните победи вдъхват самочувствие и настроение на играчите, ко­ето е от изключително значе­ние във футбола. Жечев доба­ви, че се надява добрата серия на отбора да продължи и за­напред.

Левски го очаква никак нелек мач на „Лаута“. Винаги в Плов­див запалянковците на Локомо­тив и Ботев са крайно настро­ени срещу софийските отбори. Предполагам, че ще бъде тежък мач за сините“, заяви Жечев пред „Тема спорт“.

„В последния месец Левски доби самочувствие, а то във футбола е много важно. Публи­ката е зад отбора и треньора. След раздялата с Делио Роси фе­новете показаха подкрепата си, а това е водещо за Левски. Дава допълнителен стимул на играчите. Когато имаш опора­та и вярата от трибуните, имаш крила“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ