Героят срещу Норвегия вече струва 1 милион!

България Норвегия 2ро (3)

1 милион лева вече струва най-новото откритие в националния отбор на България Радослав Василев. 27-годишният нападател на „Черно море“ вдигна рязко цената си, след като отбеляза своя първи гол за представителния ни тим.

Футболистът на „Черно море“ се превърна в герой за селекцията на Петър Хубчев. Той вкара страхотно попадение с глава, с което донесе изключително ценната победа над Норвегия с 1:0 в новосформирания турнир Лига на нациите. България започна феноменално представянето си с пълен актив от 6 точки след два мача. Логично нашите оглавяват своята група 3 в дивизия „С“, където са още отборите на Кипър и Словения.

За Василев това бе едва четвърти мач с националната фланелка. Той се появи на терена след почивката и веднага увенча добрата си игра с дебютно попадение. Мениджър на играча е Емил Данчев, който работи и с Димитър Бербатов. Със сигурност изявите на нападателя няма да останат незабелязани и оферти към него ще има още през зимната пауза, категорични са от мениджърската агенция.

„България днес“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ