Салпаров разкри каква е била надъхващата му реч пред отбора: Даже треньорът ни не е имал това!

7 Dni Sport10.09.2018
11

България стартира с победа участието си на домакинското световно първенство, след като се наложи с 3:0 гейма над Финландия в мач от група D. Ето какво сподели либерото Теодор Салпаров след срещата:

„Финландия по принцип ни е неудобен съперник, но се радвам, че стартирахме с 3:0 и показахме не лоша игра. Със сигурност не сме блестяли. Има още какво да даваме и какво да надграждаме, защото с всеки следващ мач ще става по-трудно. Иран и Полша са отбори от друго ниво, с които, ако не играем силно, те няма да ни простят. Радващото е, че тръгваме с 3:0 вкъщи на световно първенство.

Казах на момчетата преди мача, че само поколението на Димитър Златанов и Митко Каров са имали честта да играят вкъщи на световно и ние трябва да се възползваме. Много други големи състезатели, дори като старши-треньора ни, не са имали възможността да играят на световно вкъщи. Трябва да даваме максимума и да побеждаваме като колектив. Наистина липсват много момчета, които имат класа да бъдат тук. Това може да ни помогне да направим едно добро домакинско световно първенство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ