УЕФА гръмна: Хубчев изкарва България в 3-5-2 срещу Норвегия! Неделев обратно на пейката, Галин – титуляр

ивелин попов национален отбор национали

Сайтът на УЕФА предвижда, че България ще се подреди в схема 3-5-2 за втория си мач от Лигата на нациите. На националния стадион „Васил Левски“ от 19:00 ч. приемаме Норвегия, а селекционерът Петър Хубчев прави две промени в сравнение с 11-торката, която победи Словения с 2:1 в Любляна. Галин Иванов заменя Тодор Неделев, а Страхил Попов влиза на мястото на контузения Васил Божиков. Именно пускането в игра на футболиста на Касъмпаша обърква хората от УЕФА, като те го слагат до Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски в тройка в центъра на защитата. Попов обаче ще играе отдясно на отбраната, а отляво ще е Иван Бандаловски. В халфовата линия ще са Георги Костадинов и Симеон Славчев, отляво ще е Галин Иванов, а отдясно Кирил Десподов. Между тях ще действа Божидар Краев, а Ивелин Попов води атаката.

За Норвегия Ларс Лагербак залага на централния защитник на Хофенхайм Хевард Нордтвайт, а в атака ще си партнират бившият футболист на Литекс Бьорн Маарс Йонсен и таранът на Борнемут Джошуа Кинг.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

БЪЛГАРИЯ: Пл. Илиев, Ст. Попов, Чорбаджийски, Бодуров, Бандаловски, Славчев, Костадинов, Десподов, Краев, Г. Иванов, Ив. Попов

НОРВЕГИЯ: Ярщайн, Мелинг, Аяер, Нордтвайт, Кинг, Йохансен, Елюноси, Еладбелаои, Берге, Хенриксен, Йонсен

Съдия: Даниел Стефански (Пол)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ