Eдна легенда се завръща! Възродил се шампион на България се завърна на футболната карта и започва похода си към професионалния футбол

Спартак Пд започна подготовка

От днес Спартак Пловдив се завръща в мъжкия футбол. „Гладиаторите“ започват от най-ниското ниво – „Б“ Областна група – Запад. От 17:00 часа синьо-белите гостуват на ФК „Победа“ (Царацово).

С началото на сезона стартира и официалният сайт на клуба, където всички, обичащи легендарния клуб, ще могат да се информират за най- важното около отбора и школата – http://spartakplovdiv.bg/.

Вече има и официална фейсбук страница – ПФК „Спартак Пловдив“ 1947

„71 години история. 71 години символ на „Кючука“. 71 години любимец на Пловдив. 71 години Спартак Пловдив. Този отбор не може да бъде зачеркнат. Защото Спартак е име, Спартак е слава! Затова е време историята да продължи“, написа по този повод официалният сайт на клуба.

Ето и всичките 20 футболисти, които бяха картотекирани в Спартак за новия сезон:

Вратари: Константин Велков, Алекс Василев

Защитници: Кирил Нушев, Рангел Костурски, Николай Христозов, Атанас Църцев, Николай Дудов, Атанас Бучов

 

Полузащитници: Данис Хасан, Веселин Тонев, Христос Доков, Мануел Костов, Кристиян Кодуков, Костадин Калинов

Нападатели: Любомир Цеков, Петко Фанев, Митко Илиев, Мартин Симеонов, Михаел Пърцев, Стефан Учиков – играещ старши- треньор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ