Петър Хубчев говори като дипломат за мача с Норвегия – посочи от какво се страхува, но и кое го кара да бъде оптимист

66

Селекционерът на България Петър Хубчев сподели по време на официалната пресконференция преди домакинството на Норвегия утре вечер, че го притесняват не толкова индивидуалностите, колкото организацията на водения от Ларс Лагербак отбор.

Легендарният защитник от “златното” поколение изрази мнение, че водеща на “Васил Левски” в неделя ще бъде битката между двата състава.

“Не се страхуваме от индивидуалности, а от един добре организиран отбор на Норвегия. Страх обаче е твърде силна дума”, обърна се към журналист от скандинавската страна в самото начало Хубчев.

“Искам утре вечер да видя себераздаването от Словения, готовност за битка от всички. За това говорим много отдавна. Трябва да постигнем едно постоянство от тази гледна точка. Техническите грешки не ми се иска да ги виждаме, но те са неизбежни”, допълни още героят от САЩ’94.

“Болежки и умора винаги има, но те не могат да бъдат извинение. Сериозен проблем е отсъствието на Васил Божиков. Аз обаче вярвам на тези момчета и знам, че ще опитат да дадат всичко от себе си. Доколко ще успеят обаче, е и въпрос на възможности. Утре вечер водеща ще бъде битката”, каза за финал селекционерът на “лъвовете”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ