Виана и Рейш взети през главата на треньора?! Стоянович намекна за чистка и много сериозен разговор с шефовете

Левски - Берое (3)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите преди срещата си с организираните привърженици на „сините“.

„Феновете са много важен фактор за всеки клуб и заради тях се играе футболът. Те много разбират играта и отбора си. За всеки отбор е много важно да има добра връзка с тях. Искам да им кажа, че имаме много работа, ще ни е много трудно и ще действаме стъпка по стъпка. Надявам се всяка седмица да им доставяме усмивки на лицата с красив футбол, много голове и победи. Приеха ме много добре, харесвам ги много. Ако побеждаваш, феновете винаги те харесват. Всичко зависи от резултатите“, сподели той за подкрепата от трибуните и погледна към ежедневните теми около отбора, като намекна, че клубът е прекалил със селекцията и взимането на двама нови футболисти в последния момент – централния защитник Нуно Рейш и нападателя Луан Виана. Стоянович заяви, че е искал само ляв бек и халф – Луи Нганиони и Богдан Вашчук.

„Желанието ми беше да вземем ляв бек и вътрешен халф. В крайна сметка взехме четирима нови. Най-важното е, че подписахме с ляв бек. Не е обичайно за мен да имам толкова много футболисти и не е нормално да се води тренировъчен процес с 28 играчи. Ще говорим с ръкодството за това. Персонално много харесвам юношите, българските играчи. Желанието ми е от тях да има много в отбора, но не се случи. Има много добри и перспективни наши юноши“, каза Стоянович, който все пак изрази задоволството си от свършената през седмицата работа.

„Направихме мини подготовка през седмицата с двуразови тренировки. Утре имаме контрола, ще играят футболистите, които не играят толкова много, ще влязат Нуно Рейш и Вашчук. Имаме още 7 дни до мача с Локо Пд и имаме работа за вършене. Изпълнихме плана за седмицата“, сподели треньорът на Левски и отсече, че е прекалено рано да се говори за титла и Купа. Той отказа да коментира това каква съблекалня е заварил след Делио Роси.

„Много е рано да се говори за титлата, минали са само 7 кръга. Има много мачове в първенството и за Купата. Има още много силни отбори – ЦСКА, Лудогорец, Берое. Гледаме мач за мач.

Никога не съм обсъждал колеги. Опитвам да налагам своята философия“, завърши Стоянович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ