Кирил Десподов: С екипа на България не можеш да се мърдосваш. Няма да се възгордеем от победата

01f

Националът Кирил Десподов изрази задоволство от успеха на старта в турнира Лига на нациите. „Трикольорите“ биха с 2:1 Словения като гости в Любляна.

„Честит празник на всички българи! Тежък мач, раздадохме се, радостни сме от победата, но сме стъпили на земята, не сме направили кой знае колко голямо нещо. С нетърпение очакваме мача в неделя. Според мен колективът оказа доста голямо влияние на мача. Играеш за България, не можеш да се мърдосаш на терена. Всички помагахме в защита, радостно е, че успяхме да победим с 2:1. В момента съм уморен, това е нормално, но ще отмине. Дадох всичко от себе си, радостно е, че Краев отбеляза два гола и победихме. Пожелавам успех на младежите срещу Франция“, каза Десподов след победата.

Дебютантът Иван Горанов също разкри, че всички са щастливи от успеха и допълни, че отборът трябва да продължи да печели. “Честит празник на всички българи. Надявам се, че с тази победа сме направили още по-хубав този ден. Много съм горд с този дебют. Радвам се, че всичко за мен в националния отбор започна с победа”, коментира бранителят. “Много съм щастлив от победата. Сега трябва да задържим това високо ниво и да продължаваме да побеждаваме във всеки мач”, добави още той. “Всички сме щастливи. Има много положителни емоции. Трябва да бъде така и занапред”, завърши Горанов.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ