Локо (ГО) взриви пазара във Втора лига. Взе футболист от елита на България

11

Втородивизионният Локо­мотив Горна Оряховица се подсили с двама нови футболи­сти ден преди затваряне на трансферния прозорец. Това са централният защитник Ивай­ло Тодоров от Витоша Би­стрица и нападателят Дими­тър Юруков, напуснал третодивизионния Хебър Пазарджик.

За Ивайло Тодоров това е поредно завръщане в Горна Оряховица. Той е роден на 12 декември 1994 година и е юно­ша на Етър. Играл е за Кампаниакос (Гърция), Левски Карло­во, Локомотив ГО, Пирин Бла­гоевград и Витоша. Тодоров бе част от Локо ГО по времето на старши треньора Алек­сандър Димитров (есен 2017 година).

Димитър Юруков е роден на 29 май 1992 година – юноша на Ботев 2002 Пд и Спартак Пловдив. Преди да дойде в же­лезничарския град, е играл за Спартак Пловдив, ОФК Гигант Съединение, Марица Пловдив и Хебър.

Двамата ще дебютират за Локо ГО в предстоящата кон­трола с Дунав Русе. Мачът е утре от 17:30 часа в Горна Оряховица.

„Трябва да работим върху концентрацията ни през всич­ки 90 минути. И с Арда ни вка­раха голове към края на среща­та“, заяви треньорът на Локо­мотив Тодор Киселичков. Спо­ред него мачът с Дунав е добра възможност тимът да си све­ри часовника с отбор от ели­та.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ