Словения се тресе от страх преди мача с България! Капитанът им се прави на умряла лисица

1

Капитанът на Словения Боян Йокич изчетка здраво двама от избраниците на Петър Хубчев преди утрешния мачмежду двата тима. България гостува на стадион “Стожице” утре от 21,45 часа в първата си среща от Лигата на нациите.

“Познавам Ивелин Попов от руската Висша лига. Той е прекрасен футболист, който може да определя ритъма на игра на своя отбор и винаги е способен да измисли нещо нестандартно. Срещу (Кирил) Десподов пък играх една контрола това лято. Той е млад и обещаващ футболист, мисля че е изгряваща звезда. Като цяло България разполага с доста индивидуалности с добри качества, но за мен тези двама състезатели са най-опасни”, заяви футболистът на руския УФА, цитиран от Дарик и разкри очакванията си за мача в четвъртък.

“Това е нов турнир, в който имаме своите амбиции. Мачът и самият старт в надпреварата са много важни за нас. Ние сме домакини и затова ще играем за победа. България е качествен отбор, близки сме като качество. Съперникът пресира високо, можем да очакваме дълги топки от тяхната половина и трябва да внимаваме да не получим гол”, допълни Йокич.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ