Огромни проблеми за Фернандо Каранга в Китай! Феновете на ЦСКА следят със затаен дъх какво се случва с него

5

Преди около два месеца един от любимците на феновете на ЦСКА Фернандо Каранга бе продаден на китайския Хенан Дзиние за сумата от 3,4 милиона евро общо с бонусите.

Трансферът сам по себе си бе добър и за двете страни, като в първата си среща за новия отбор той претърпя поражение от Гуан с 1:2, но въпреки това Каранга изигра едва 18 минути в нея и трудно имаше с какво да допринесе за своя тим.
Още в следващия мач обаче таранът започна от първата минута и реализира две попадения за 2:2 срещу един от грандовете в Китай – Шанхай Шенхуа.
Е, така погледнато кариера на бразилеца тръгна по възможно най-добрия начин в новия му отбор – 2 гола в две срещи, но след това дните на тарана в Китай станаха доста тежки.
За какво става въпрос?
Третата среща на Каранга в Китай бе истински кошмар. Нападателят не само че не успя да помогне на своя тим да спечели поне точка срещу Жиангсу Сунин при загубата с 0:1, а и бе изгонен в продължението заради… „остри реплики“ към съдията.
Каранга бе наказан за 7 мача, но оттам нататък китайците, които са всеизвестни със своята дисциплина, вече имат едно наум към него.
По време на наказанието на нападателя Хенан записа 4 загуби, две победи и едно равенство в последната среща срещу Чангчун Ятай (1:1).
Предстои да се разбере дали Каранга ще продължи да е титуляр в Хенан или пък бързо ще потърси друго предизвикателство.
Феновете на ЦСКА следят със затаен дъх какво се случва с техния любимец.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ