Славиша Стоянович разтърси синята общност: Левски е абсолютният гранд на България, Обертан е най-голямата звезда в шампионата!

55

Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде обширно интервю за siol.net, в което говори за „сините“. Специалистът призна, че е отхвърлил две оферти, за да поеме отбора от „Герена“. Едната дошла от Северна Европа и Стоянович почти я бил приел. Но тогава се намесили ръководителите на Левски.

Всичко с Левски стана напълно случайно. Бях близо до договор с клуб от Северна Европа и оставаше да уточним само последните детайли. Тогава ми се обади мениджър от България. Представи ми офертата на Левски и тя ми хареса. Бързо се договорихме, за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми обясни визията си. След това нямах никакви съмнения, че ще поема Левски.

Малко преди да подпиша, получих още едно интригуващо предложение, но вече се бях разбрал с президента Спас Русев и реших да спазя обещанието си“, каза Стоянович.

„Направихме добър старт. Спечелихме пет поредни победи, три от които в гостувания. Беше доста трудно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едва сега започва. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и начина ми на работа и да следват указанията. Имаме още много работа. Предстоят ни и големите дербита с ЦСКА и Лудогорец. От много време съм във футбола, така че не летя в облаците. Еуфорията е забранена.

В България има доста добри отбори. Шампионът Лудогорец има 12 бразилци, ЦСКА също има много чужденци и национали. Битката за титлата ще бъде тежка„, добави той.

„Доволен съм от условията в София. Свиквам бързо, защото футболът много прилича на този в Белград. Левски е абсолютен гранд и това може да бъде видяно на всяка крачка в България. Отборът има много привърженици, които са изключително ентусиазирани. Доста си прилича със Звезда.

Габриел Обертан е най-голямата звезда в Левски и може би в целия български клубен футбол. Неговата биография е феноменална. Той се чувства добре в Левски“, завърши Славиша Стоянович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ