Левски е на път да взриви пазара с бивш словенски национал. Славиша Стоянович вече преговаря със стария си познайник, но има един проблем за трансфера

5555
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че има интерес към бившия словенски национал Нейц Печник. 32-годишният играч се завърна през лятото в родината си след 2,5 години в японския футбол. Той вече е част НК Дравоград от трета лига.

„Признавам, че разговарях с Нейц през миналата седмица. Обсъдихме това какво ще прави сега и какви са приоритетите му. Разбирам решението му да мисли за край на кариерата, въпреки че го смятам за прибързано, защото вярвам, че той все още има качествата да помогне на клуба. Може би се нуждае от малко време да помисли и да промени мнението си. Ще видим“, коментира словенският специалист.
Стоянович е работил с Печник в националния отбор на Словения. Както и в клубните Целие и Цървена звезда.

Той на този етап не смята да привлича други свои сънародници в Левски.

„Всеки ден мислим как да подобрим конкурентността в състава. Имаме прекалено много играчи на някои позиции. Не изключвам възможността да привлека словенски футболист, но някой, който добре познавам. Ако не съм наясно с качествата му, предпочитам да не го вземам. Не би било добре да поканя играч, който няма да свърши работа. Затова това до голяма степен затваря вратите на Левски за словенски футболисти“, коментира наставникът на „сините“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ