Пламене, дай отбора на Димо Тонев и се махай! Тук положението е кал, лайна, катран

пламен константинов

Започва седмицата, в чийто край ще стартира световно първенство по волейбол в България! Половин век такова чудо у нас не е имало.

Най-обичаният отбор в страната отново ще е в устата на милиони! Останалите финалисти – също. Във Франция си направиха волейболен хепънинг, спретнаха невиждано шоу със Сърбия, в Италия в сряда ще е същото. Поляците и те за тогава организират удивителен волейболен празник. Всички ги вълнуват играта, първенството, емоциите.

У нас седмица преди старта на първенството ни вълнуват калта, лайната, катрана. Да оваляме в тях Пламен Константинов, отбора, въобще всичко. Излиза Димо Тонев, дето ще ни тормози на всичкото отгоре и с коментарите си по БНТ и обяснява в „ексклузивно“ интервю колко слаб треньор е Пламен Константинов, какъв потиснат отбор сме. Очакваме включване и от Мартин Стоев. Николай Желязков също вече се изказа. До неделя има време и други да вземат думата.

Е няма такава държава! Затова сме на гъза на географията във всичко. Поне във волейбола не бяхме, но сме тръгнали и в него смело натам. Абе стиснете зъби да мине първенството, разформировайте за месец лайнометния батальон, оставете ги тези хора на мира!

Когато се върна от един от мачовете в чужбина, Пламен Константинов обяви, че е готов да даде държавния тим на този, който дойде при него и го поиска. Обосновано. Да каже какво ще направи, как ще надгради. Не отиде никой. Димо чистеше хотела, Ники сглобяваше корабчета, Мартин готвеше шкембе. Ами айде нека и докато трае световното да се занимават с това. И да оставят отбора да играе. Ако са прави, след това ще обезкостят Пламен. И ще го пратят да се „мъчи“ в руското първенство.

Какво правим обаче, ако не познаят? Ще се потопят ли те самите в катрана? Ще скочат ли в тоалетната с главата надолу?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ