ЦСКА се размина с вдигнал Купата на Белгия ! Сделката пропада за втори път по една и съща причина!

1

ЦСКА се размина за втори път с гръцкия централен защитник Йоргос Кутрубис. 27-годишният бранител е свободен агент, след като си тръгна от  Стандард (Лиеж), броени седмици след като вдигна Купата на Белгия с местния гранд. През последните 10-тина дни се заговори, че „червените“ отново са влезли в преговори с Кутрубис, с който имаха разговори и през зимата, когато той тъкмо бе напуснал гръцкия Панатинайкос. Тогава бранителят имаше куп други оферти, но бе готов да заиграе на „Българска армия“ стига да бъдат изпълнени финансовите му условия.

В паузата: ЦСКА взима двама нови, четирима са на изхода на “Армията”!

Сега ситуацията се повтаря. Според медиите в Гърция Кутрубис е харесал отбора, който имат „червените“ в момента, обстановката в клуба и фактът, че ще бъде в борбата за титлата. Проблем обаче се оказват високите му претенции за заплата, които от „Българска армия“ отказват да удовлетворят и сделката вече няма как да се случи, заключaва Gazzetta.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ