Димитър Пенев разсипа играчите на ЦСКА: Да се уточнят помежди си, ако не разбират треньора

7 Dni Sport03.09.2018
DSC_0905

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направо разсипа футболистите на Нестор Ел Маестро след поредната ялова игра на отбора, този път в Пловдив.

„Три точки изоставане от Левски не е малка разлика, нищо че има много мачове до края. Не бива да подценяваме пасива. В две поредни гостувания губим точки. Цели 5 точки изпуснахме, което няма как да не е притеснително. Още повече че отправихме удар и половина към вратата за цял мач срещу Ботев. Недопустимо е това. Как да спечелим по този начин?!“, категоричен е Стратега.

Той даде и рецепта на играчите: Ами нали са 11 на терена. Да се уточнят помежду си кой ще атакува и кой ще брани, ако не са разбрали какво им казва треньорът. Нямахме едно чисто положение. Камъните са в градината на състезателите . Трябва доста сериозно да помислим за следващите двубои. Всичко е открито и начертано, всичко е взето и дадено на футболистите от страна на ръководството. Така че топката с негативните въпроси е в играчите. Сега в паузата нека да си изчистят ситуациите и грешките и да си направят изводите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ