ЦСКА в 5 мача трябваше да има треньор! И загуби и 5-те! Това притеснява ли някого на „Армията“?

7 Dni Sport01.09.2018
DSC_0044

ЦСКА днес загуби и в Пловдив. Да, на книга мачът е 0:0, но „червените спокойно могат да пуснат едната си точица в двете нули.

Защото всичко друго освен победа днес, бе равносилно на загуба. Не можеш да си позволиш да загубиш точки в момент, когато Лудогорец е още зад теб, а Левски може да се откъсне. Това са онези моменти в първенството, когато отборите имат нужда от треньор.

Не е ясно ЦСКА какъв треньор има, щом загуби пети пореден такъв ключов мач! Падна 0:1 в Рига, с толкова загуби и в Разград, срина се два пъти с по 1:2 срещу Копенхаген и сега 0:0. 4 гостувания, близо 400 минути футбол и една точица. Гарнирана с един гол.

Това с австрийците в Лига Европа не го бройте. Както се видя тези са по-зле и от Верея.

Всъщност нивото на този ЦСКА на Ел Маестро е май да няма проблеми с такива като Верея. Срещу малко по-сериозни съперници като Славия и Локо Пд – мъка. А срещу истински такива – загуба след загуба. И което е най-страшно – играта е никаква. Като тази днес в Пловдив.

След нея едва ли на „Армията“ има някой, който да се закълне, че напролет ЦСКА ще е в играта за титлата.

 

One comment

  • Ботевиста

    01.09.2018 at 23:01

    ЦСКА-София днес не загуби две точки, а спечели една с помощта на съдията на мача. Няма нещо уникално в този отбор,заради което той непременно трябва да печели всеки мач.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ