Сериозно име в английския футбол към Димитър Бербатов: Ти си най-добрият!

000021

Един от легендарните треньори минали през Висшата лига Мартин Йол се изказа изключително ласкаво по адрес на Димитър Бербатов. Йол дори обяви, че Бербо е „най-талантливият футболист“, с когото е работил.

Холандецът го похвали в свое изказване, посветено на друг негов възпитаник, когото обаче е открил сам – Муса Дембеле. За него това са двамата футболисти с най-големи качества, на които е бил треньор, но безспорно българинът е на първо място. Двамата с него работиха в Тотнъм и Фулъм.

„Муса Дембеле е един от най-добрите футболисти, с които съм работил и казах това на Бербатов. Отидох при Дими и му казах: „Ти може би си най-талантливият ми футболист, когото някога съм виждал да работи с мен, но Дембеле е много добър за второто място след теб. Муса може да играе във всеки голям отбор по света“, сподели Мартин Йол.

В момента българинът е на финалната права на кариерата си и търси един последен отбор, в който да приключи кариерата си. Ако не го направи до края на месеца, по всяка вероятност ще сложи край на активния си период на терена.

Прочети още на: https://www.gol.bg/footballsviat/2018-08-30/legendaren-trenyor-berbatov-e-nay-talantliviyat-futbolist-s-kogoto-sam-rabotil

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ