Пауло Аутуори посочи от какво се притеснява най-много преди реванша с Торпедо

аутуори

Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори е оптимист за крайния успех срещу Торпедо Кутаиси и влизането в групите на Лига Европа. Бразилският специалист обаче очаква труден реванш и предупреди футболистите си, че работата им все още не е приключила.

Българският шампион приема грузинците на „Лудогорец Арена“ в четвъртък от 20 ч., с аванс от 1:0 от първата среща в Тбилиси.

„Всички в отбора са готови да дадат най-доброто от себе си. Момчетата са възстановени, защото имаше натрупана умора от големия брой мачове, които изиграхме. Времето, което беше много тежко, също повлия. Вече обаче сме напълно готови да се изправим срещу един добър съперник“, каза Аутуори.

„Хората, които са във футбола от доста години като мен, знаят, че ни чака един много опасен мач. Това, че имаме предимство от един гол, не ни класира напред. Не можем да смятаме, че сме спечелили мач, който дори не е започнал“, добави мениджърът на „орлите“.

„Няма треньор на света, който да не иска да печели, затова нашата цел е да спечелим не само предстоящия мач, но и всички следващи. Знаем какво ще ни предложи съперникът от стратегическа гледна точка. Вярвам, че както ние, така и те са ни анализирали, затова не можем да сме спокойни“, каза още Аутуори.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ