Спартак приключи селекцията с бивш младежки национал

02

Спартак (Плевен) приключи селекцията си за новия сезон в НБЛ, задържайки един от основните си играчи от миналия сезон, съобщи Sportal.bg. Ивко Ивков ще продължи да бъде част от отбора на Александър Дяковски, след като е подписал нов договор с плевенския клуб.

Бившият младежки национал записа 22 мача за плевенчани през сезон 2017/2018, в които се отличи с показатели от 9.6 точки, 3.5 борби, 0.8 асистенции и 0.8 отнети топки. Той игра и за състава на Атлетик (София) в “А” група с двоен лиценз, като там имаше 9.1 точки, 5.8 борби, 2.2 асистенции и 1.0 отнети топки.

22-годишният Ивков играе на позиции “2” и “3”, а кариерата си започва в Балкан (Ботевград), за да премине през Чавдар (Троян), Академик (Благоевград) и Левски в последствие. Той е третото име от миналогодишния състав, което остава в Спартак след Николай Маринов и Константин Коев.

През лятото досега плевенчани взеха Радослав Кочев от Балкан, Николай Върбанов от Ямбол, Цветослав Острев от Черно море Тича, Тодор Тодоров от Берое и Никола Ангелов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ