Монтана почна подготовка с четирима нови и в очакване на трима чужденци

1

Волейболният Монтана започна подготовка за новия сезон с 4 нови попълнения. Те са разпределителят от Хебър /Пазарджик/ Пламен Христов, централните блокировачи Валентин Благинов от Левски /София/ и Стефан Чавдаров от Миньор. От Перник идва и диагоналът Иван Дамянов. От тримата чужденци, които през лятото подписаха с клуба, първи трябва да пристигне финландецът Анти Пойкела. 29-годишният диагонал е чакан в началото на септември. За руския разпределител Сергей Андриевски от Локомотив /Новосибирск/ и украинския диагонал Виталий Бондар от Шахтьор /Солигорск/ трябва да бъдат извадени работни визи. Двамата ще се присъединят към подготовката на Монтана на по-късен етап. От утре тя продължава с едноседмичен лагер в Приморско.

„Клубът е финансово обезпечен, а целите остават високи – място в тройката на Суперлигата, участие във финалния етап за купата на България и достойно представяне в евротурнирите”, каза кметът Златко Живков, който по традиция се срещна със състезателите и треньорите, които в продължение на няколко дни тренират в спортен комплекс „Огоста”.

Напусналите от миналия сезон са: Делчо Раев, Георги Михалев, Адриан Аначков, Мартин Пенев, Аспарух Аспарухов, Константин Абаев, Кирил Клец и Себастиан Роата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ