ЦСКА 1948 би в последната минута в голов трилър

Локо Пд-ЦСКА1948-40

ЦСКА 1948 спечели драматично с 4:3 при визитата си на Струмска слава (Радомир) в дербито от петия кръг на Първа лига. Срещата бе дебют за новия треньор на „червените“ Петко Петков, който смени на поста Валентин Илиев. Специалистът спечели 5 пъти шампионската титла на страната като помощник-треньор в Лудогорец и Литекс. Като старши треньор на „оранжевите“ има и Суперкупа на България през 2010 година.

Столичани поведоха чрез Андон Гущеров (6), разписал се сам срещу вратаря но много бързо домакините от Радомир изравниха с гол на Христо Кирев (9) с удар от близка дистанция и след това обърнаха резултата с попадение на Борислав Николов (19) с глава.

ЦСКА 1948 изравни с гол на Диян Димов (30) след центриране на Томислав Павлов, а след почивката на свой ред направи обрат с попадението на Петко Петков (59) с шут от границата на вратарското поле. В 77-ата минута тимът от Радомир можеше да изравни, когато Кирев изведе Николов сам срещу вратаря, но шутът на футболиста на домакините срещна левия страничен стълб. В 84-ата минута обаче Петър Генчев си вкара куриозен автогол след като вратарят Вълков се размина с топката за ново равенство 3:3. В добавеното време „червените“ получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар и Светослав Диков (90+1-дузпа) бе точен от бялата точка, оформяйки крайния резултат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ