Изгонен от феновете в Русе ще им се доказва с екипа на Септември в юбилейния си мач, Орачев пак заби всеобщ любимец на пейката

Септември София Ботев Враца (18)

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев отново остави извъм титулярите за домакинството на Септември от 18:45 ч. любимецът на местните феновете Станислав Антонов. Стражът се застоя на пейката в последните седмици, след като представянето му в началото на сезона не бе на висота. Неговият заместник Филип Димитров също не показа очакваната класа, но продължава да се ползва с доверието на треньора на русенци. Тяхната атака ще води Глаусио, който ще е подпомаган от Светослав Ковачев и Иван Коконов по крилата.

За Септември Николай Митов пуска от първата минута бившият таран на Дунав Мирослав Будинов. Той на практика бе изгонен от феновете в средата на миналия сезон. Публиката хвърли върху него вината за слабото представяне на отбора, а Митов приюти снажният футболист. Днес Будинов ще изиграе своят мач №100 в елита и със сигурност ще иска да го запомни с гол.  Впечатление прави и пускането на младите Здравко Димитров, Иван Стоянов и Асен Чандъров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ