Лудо шоу със самоделни автомобили „взривява“ Слънчев бряг през уикенда

02

Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг! Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди фенове на Луда Надпревара от страната и чужбина, ще се стекат в Слънчев бряг, за да се насладят на уникалното по рода си шоу.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автогладиатори ще излязат един срещу друг на терена на гладиаторските битки и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за титлата „Последният оцелял“.

През нощта екипите от механици на всеки един отпаднал участник от първия ден ще бачкат здраво, за да „възкресят“ и да върнат на терена своя отбор. Плеймейтките, колкото и да изглеждат нежни и красиви, толкова се оказва и че са щури. Организаторките подсказват, че освен традиционните за автомобилните надпревари мъже на терена, на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и жени, и то доста красиви. Да видим дали красотата ще промени Света и най-вече дали титлата на Луда Надпревара ще бъде грабната от нежния пол. И нека не се забравя, че най-важното нещо е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“. В контролирана среда всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час. За най–малките си фенове организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герои.

Датата е 25-26 август, 20:00 часа, кръговото на Слънчев бряг и Несебър.

„Елате и се насладете на уникална шоу програма – удоволствието от вас, ламарините от нас. Очакваме ви!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ