Вашчук сложи цялата Първа лига в малкия си джоб! Красавицата, която води, ще накара даже Божинов да забрави за Биляна и Николета (СНИМКИ)

Левски тренировка (5)

Най-готиното футболно гадже чакат на „Герена“. Уникално красива естонка е най-новото попълнение в състава на половинките. Русокосото бижу Ерика Голубева е любимата на атакуващия халф Богдан Вашчук.
Естонският национал подписа с „Левски“ и вчера направи първа тренировка със „сините“. Той бързо се прочу сред съотборниците си с изумителното си гадже.

Ерика също е естонка, родена е в град Талин и е само на 20 години. Тя ще отпразнува рождения си ден на 28 октомври, като най-вероятно ще дойде да живее при футболиста в София.

Блондинката се е занимавала с художествена гимнастика. Освен това е завършила финансов мениджмънт. Откакто е заедно с Богдан, тя е луда по футболните мачове. Не е изпускала двубой на ФК „Рига“, където Вашчук игра за последно.
Футболното гадже е гледала на живо и срещата с българския ЦСКА от евротурнирите. Тогава мачът завърши със страхотно меле, в което главен герой бе и нейният любим. Вашчук и съотборникът му Володимир Байенко се сбиха с играчите на „червените“ Николай Бодуров и Кристиян Малинов, заради което всички отнесоха по 3 мача наказание.

Сега Богдан отново ще може да се срещне очи в очи със своите врагове на терена.

„България Днес“

One comment

  • КОКО

    23.08.2018 at 13:30

    СЕСТРИ ЛИ СА??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ