Ивелин Попов даде заявка за шеф в Ботев Пд, направи интересно изказване преди битката с Марибор

7 Dni Sport10.07.2024
Пловдив - Ботев (Пловдив) - пресконференция

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов говори преди първия мач с Марибор от първия кръг на квалификациите на Лига Европа. Той сподели, че целта е във всеки един мач на „канарчетата“ стадионът да е пълен.

„Настроението винаги е добро. Запознати сме със силните и слабите страни на Марибор. От името на отбора да благодаря на всички футболисти, които помогнаха на отбора да достигне до този мач. Те имаха голям принос. Абсолютно всички им пожелавам успех и бляскави кариери“, започна Попето.

„Мечтата се сбъдва. Още след мача със Спартак Варна го казах. Тръпка винаги има, дори на възстановителна тренировка. Ако няма тръпка, по-добре да не се занимаваш“, добави той.

„Целите са да виждам все повече във всеки един мач пълен стадион, усмихнати хора, малки деца, които се радват и чакат автобуса, както и да изграждаме футболисти. Ботев осъществи доста изходящи трансфери. Български играчи също, които да носят радост на националния отбор. Клубът да не къса връзката с тях, да са добре дошли в Ботев, където да има приятелски колектив“, каза още Ивелин Попов, влизайки теми подходящи дори за директор на клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ