Кметът на Пазарджик обещава подкрепа на Хебър за успешен старт в Първа лига

Петър Куленски

Kметът на Пазарджик Петър Куленски проведе среща с част от ръководството на местния футболен клуб Хебър преди началото на новия сезон в Първа лига. Двете страни обсъдиха преминалата лятна подготовка на отбора, както и предстоящите най-важни събития и дейности.

„Днес се срещнахме с председателя на управителния съвет на ФК Хебър г-н Валентин Василев. Информирахме се как е протекъл предсезонният лагер в Словения и на какъв етап е селекцията. Получихме уверение, че Хебър е напълно готов за началото на новия сезон в А група. Дискутирахме, разбира се, и важните теми за бъдещето на школата и финансирането на мъжкия отбор. В тази връзка Община Пазарджик ще продължи да подпомага ДЮШ, като плаща заплатите и осигуровките на треньорите. В следващите дни ще внесем и предложение до Общинския съвет за отпускане на целева субсидия и за мъжкия отбор, изцяло съобразена с финансовите възможностите на Общината и гласувания бюджет. Освен всичко това, ще продължим да предоставяме и поддържаме безвъзмездно стадиона и базата. Вярваме, че играчите и ръководството на отбора трябва да бъдат оставени на спокойствие, за да си вършат работата“, се казва в съобщението в официалния профил във Facebook на кмета Петър Куленски.

Хебър започва новия сезон с мач у дома срещу завърналия се в елита Спартак Варна на 22 юли.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ