Начо Фернандес: Ламин, момче на 16, направи невероятен гол и обръща полуфинала в наша полза

Начо Фернандес

Защитникът на националния отбор на Испания Начо Фернандес разказа за вълнението след победата над Франция в полуфиналите на Евро 2024, подчертавайки решаващия момент с гола на Ламин Ямал. Фернандес отбеляза, че младият играч изигра ключова роля в обрата на испанците, като техният отбор продължи към финала с впечатляващото си представяне.

„Знаехме, че те имат гениални футболисти, но знаехме също и че ние сме също толкова добри. Когато губехме и търсехме решение, най-младият в състава излезе на преден план с фантастичен гол“, сподели Фернандес, цитиран от официалния сайт на УЕФА. Испанският защитник подчерта, че голът на 16-годишния Ламин Ямал беше не само впечатляващ, но и решаващ за тяхната победа.

„Ако говорим за гении, то може би Испания също има един. Голът на Ламин, момче на 16 години, беше невероятен“, продължи Начо Фернандес. Той изрази искрено удовлетворение от постигнатото, но беше и реалистичен относно предстоящите предизвикателства. „Щастливи сме, но това е контролирано щастие. Постигнахме само половината от това, за което сме тук – все още нищо не сме спечелили. Уморени сме и затова е време да си починем, да празнуваме и тогава ще се видим в Берлин“, добави Начо Фернандес, подчертавайки необходимостта от подготовка за предстоящия финал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ