Рабио предизвика младия талант Ямал преди полуфинала: Отговорът на 16-годишния испанец не закъсня

Ламин Ямал

По време на пресконференцията си преди полуфинала между Франция и Испания от Евро 2024 халфът на “петлите” Адриен Рабио се изказа ласкаво за младия съперников талант Ламин Ямал, но го предупреди, че в днешния сблъсък крилото ще трябва да покаже по-добра игра в сравнение с досегашните си изяви в турнира.

“Ямал се справя доста добре с напрежението и има големи качества. Способен е да показва уменията си както на клубно ниво, така и с националния си отбор на голям турнир. Винаги е трудно да се справиш с един полуфинал, но от нас зависи да го поставим под напрежение, да не го оставим да се чувства комфортно и да му покажем, че за да играе на финал, трябва да направи много повече от това, което е сторил досега”, коментира Рабио.

Тези думи явно не са се харесали на 16-годишния Ямал, който малко по-късно публикува в Инстаграм следното послание: “Движи се тихомълком и говори само когато е моментът да кажеш “шах и мат”. Най-вероятно тази фраза е адресирана именно до френския полузащитник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ