Килиан Мбапе с нова маска за полуфинала на Евро 2024: Ще подобри ли комфорта и играта си срещу Испания

Франция, Мбапе,

Капитанът на Франция Килиан Мбапе за пореден път ще смени маската, която предпазва носа му по време на мачовете от Евро 2024. Според информация на “Спорт” нападателят ще използва нова такава за полуфиналния сблъсък с Испания. При изработването ѝ са взети данни от лазерно сканиране на лицето и черепа на Мбапе, което е било направено през миналата година.

От двубоя с Австрия, когато получи фрактура на носа, Мбапе е сменил поне пет маски, твърди “Спорт”. Срещу Белгия и Португалия той играеше с един вид протектор, но отново не се чувстваше добре. Неговият съотборник Рандал Коло Муани призна, че е пробвал маската, като той твърди, че не вижда добре с нея, което няма как да не се отрази на играта на Мбапе.

Все още не са излезли снимки на новата маска, но в лагера на Франция се надяват Мбапе да се чувства много по-добре с нея и най-сетне да покаже истинските си качества в Германия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ