Ето каква е истинската мотивация на Роналдо, за да не спира с футбола

Роналдо - семейство
Преди време бившият румънски национал Адриан Муту бе в Саудитска Арабия, където се видя с Кристиан Роналдо. Сега 44-годишният бивш нападател на Челси, Ювентус и Фиорентина говори за срещата в подкаст в родината си.
Муту разкри и причината, поради която Кристиано не иска да се пенсионира, въпреки че вече е на 39 г. Румънецът твърди, че иска да поиграе със сина си в един отбор преди да се оттегли.
„Това е истинската му мотивация, повярвайте ми. Той иска да играе в официален мач с момчето си и затова не се отказва. И в  Ал-Насър е напълно възможно да се случи след 1-1,5 г. Ако беше в Реал Мадрид например, щеше да е доста по-трудно“, категоричен е Муту.
Кристиано Роналдо-младши навърши 14 години преди по-малко от месец – роден е на 17 юни 2010-а. Той играе в юношеските отбори на Ал-Насър, а е тренирал с връстниците си в Ювентус и Манчестър Юнайтед, когато баща му играеше там.
/Gong.bg/

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ