Изявленията на Любо Ганев, Давид Давидов и Джанлоренцо Бленджини: Визия за бъдещето на българския волейбол

Волейбол - национален отбор - преск

Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев, вицепрезидентът на родната централа Давид Давидов и селекционерът на мъжкия национален отбор на България Джанлоренцо Бленджини ще говорят пред медиите днес в 12,30 часа в зала “Родина” на Националния стадион “Васил Левски”.

Темите ще бъдат обобщение на представянето на България в Лигата на нациите и относно настоящия лагер на държавния тим.

От 9 юли, вторник, подготовката на мъжете ще продължи в Пазарджик. Планирани е пътуване до Финландия на 26 юли, където националите ще изиграят 3контроли с представителния отбор на домакините.

Вицепрезидентът на БФ Волейбол Давид Давидов говори за представянето на мъжкия национален отбор на България под ръководството на Джанлоренцо Бленджини. .

“Искам да изрази нашето задоволство от работа на Джанлоренцо Бленджини. Начинът, по който нашият отбор показва лице и други качества. Удовлетворени сме от решението ни Бленджини да води националния отбор на България. Важен е и дългосрочният поглед. Ние целим резултатите да ни отведат в Лос Анджелис 2028 година. Бленджини прави сериозен анализ на състезателите, които могат да ни заведат там. Това бе нашата уговорка и той я изпълнява отлично”, заяви Давид Давидов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ