Андреа изпростя тотално, показа си циците в социалните мрежи, за да събере няколко лайка

7 Dni Sport07.07.2024
Андреа,

Скандалната фолк звезда Андреа реши да напомни отново за себе си с поредна еротична провокация.

Блондинката нажежи страстите със секси кадри, с които цели да покаже, че още е в играта и не се дава за нищо пред по-младите си колежки. 

Андреа е сред певиците, които нямат притеснения от голотата и много пъти е показвала тялото си без дрехи. Който е пропуснал да види балкона й, сега тя дава тази възможност с новите си кадри.

Изпълнителката на „Като непознат“ пусна снимки в социалните мрежи, на които е облечена с прозрачна бяла рокля, която не прикрива почти нищо от интимните части на бившата на Кубрат Пулев. Певицата е със силикон и не носи сутиен, което пък позволява на всички да зърбнем гърдите й в целия й блясък.

По всяка вероятност обаче поредната й провокация съвсем не е случайна и ще я превърне в оръжие в постигане на професионални цели. С предизвикателните кадри Андреа промотира бъдещата си песен „Нямам сърце“. С това тя обявява, че се връща в жанра и отново има мераци да се превърне в едно от хитовите имена на фолка.

Само че, докато някои нейни фенове обявиха, че чакат парчето с нетърпение, то други въобще не обърнаха внимание на музикалното послание. „Абе сърце може да нема. ама кви домати има“, развълнувано коментира един от многото почитатели на Андреа, които изплезиха езика, вторачени в голото й тяло.

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ