Възрастна, богата, руса… Алек се покрил с гадже, подобно на двете кухи лейки, които измами в Ергенът

7 Dni Sport26.06.2024
1

Тазгодишният ерген номер три Алек Младенов си има приятелка. Това потвърди сигурен източник пред „България Днес“.

Преди три месеца писахме, че Алек си има любима, която е дъщеря на заможен юрист. Сега става ясно, че самата мацка е адвокатка.

Коя точно е жената до номер три, за момента няма яснота, защото последният ерген потъна вдън земя и никой не знае къде е и с какво се занимава.

Едно от предположенията е, че Алек се е покрил, за да може спокойно да излиза с мистериозното си гадже.

Мистериозната любима приличала на двете финалистки

За любимата на номер три се знае още, че е блондинка и в 30-те, тоест по-възрастна от него. Това доказва, че Алек харесва характерен тип жена – руси и по-големички. Последните две останали в романтичното риалити шоу също съответстваха на тези критерии – руси и по-възрастни от Ергена.

Финалът на сезонът тази година предизвика скандал, след като номер три отказа да избере победителка и под давлението на майка си си тръгна от шоуто, оставяйки на финалистките прощално видео. Това разгневи както участничките в шоуто, така и голяма част от почитателите на предаването. Те се чувстваха излъгани, че са гледали дългия формат, без в крайна сметка това да има смисъл.

Досега твърденията бяха, че изборът на Алек да се изниже по терлици, без да посочи победителка, е по настояване на майка му. Сега става ясно, че номер три е нямало как да стане гадже с някоя от финалистките по простата причина, че е обвързан и си има приятелка. Запознати със случая предполагат, че поведението на майката също е било фарс: всъщност тя не е одобрила нито една от двете, защото е знаела, че ергенът вече си имал сериозна приятелка


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ