Изтече информация кой ще е Ерген №4 – бивш баскетболист, който си пада по секс на стадиона

7 Dni Sport21.06.2024
1

Дами и господа, ето го новия Ерген на републиката!

Това е Стилиян Сариев – атрактивен, заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс „Бест еротичен модел България“. Атлетичният мачо е от Пловдив и от дете си пада по руската класика. Въпреки че най-голямата му сила в училище били физическото и математиката, изгълтал на един дъх „Престъпление и наказание“, „Идиот“ и „Братя Карамазови“ на Достоевски.

В момента Стилиян си има стотици фенове и е единственият участник, претендент за новото най-гледано шоу „Ергенът“ по Би Ти Ви. Понеже вече тече кастингът и много момичета се записват, Сариев стиска палци да не се появи здрава конкуренция за мястото му. Красавецът не отрича, но и не отхвърля вероятността именно той да е ерген номер 4 на републиката.

„Много обичам биографиите на знаменитостите в областта на спорта. Номер едно за мен е Майкъл Джордан, чийто житейски път винаги ме е вдъхновявал“, казва Стилиян.

Чрез своя личен пример и опита си като фитнес инструктор Стилиян работи и като коуч – т.е. мотиватор в социалните мрежи за хората да живеят по-здравословно.

„Обожавам да тренирам баскетбол и съм се снимал в клипове на много фолкпевици“, казва още Стилиян.

Преди пет години 28-годишният тогава студент участва в конкурс за еротично тяло и признава, че обича да вижда как „въздейства“ на другия пол с визия и поглед.

Колкото до секса, Сариев е откровен: „Любимата ми поза е най-много на задна, а най-нестандартното място, на което е бил с жена, е на… стадион.

28-годишният палавник обича и разменените роли в секса, като любима му е тази на „учителка и полицай“.

Стилиян Сариев е бил и Мистър Пловдив 2018, а любимата му фраза е: „Не съм мамино синче, нямам яхти, скъпи коли и много пари, но имам сърце“.

Е, именно за сърцето ще се борят новите дами в шоуто „Ергенът“.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ