Издирва се жив или мъртъв! Ергенът Алек дължи много пари, покри се, никой не го е виждал… 

7 Dni Sport20.06.2024
1

Последният ерген Алек Младенов, който сътвори такива големи каши в шоуто, за които още дълго ще се говори, е издирван под дърво и камък, защото се оказа, че дължи куп пари на продукцията.

Според тиражирани в публичното пространство информации, той не вдигал телефона си, нито връщал на съобщенията. Отказал и интервютата, задължителни по договор с „Ергенът“ – условия, които сам е разписал в началото и би трябвало да изпълнява по договор.

Според договора той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на bTV или интервюта към медиите, с които „Old School Productions“ има сключен договор.

От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Прави впечатление и че Алек Младенов не е активен и в социалните мрежи, а иначе, докато течеше „Ергенът“, публикуваше сторита през ден.

Всъщност, активността му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към „Old School Productions“.

Според запознати хейтът и напрежението след излъчения финал на „Ергенът“ дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците.

„Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките“, коментират запознати.

Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките, пише show.blitz.bg.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ